KTÜ'lü öğrenciler tutuklandı

Haber61.Net – Haber Servisi  - Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kalkınma Mahallesinde dün gece saat 23.00’da karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Karadeniz Teknik Üniversite (KTÜ) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4.

KTÜ'lü öğrenciler tutuklandı

Haber61.Net – Haber Servisi  - Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kalkınma Mahallesinde dün gece saat 23.00’da karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karadeniz Teknik Üniversite (KTÜ) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Metehan Tuna Göre’yi iddiaya göre; Alperen M. Fatih Ç. ve Emre V. Yolda görerek sıkıştırdı. Tartışmaya başlayan şahıslar bir süre sonra kavga etmeye başladı. Çıkan kavgada ağır yaralanan Metehan Tuna Göre kendi gittiği Fatih Devlet Hastanesinde beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakıma alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri KTÜ öğrencisi olan Alperen M. Fatih Ç. ve Emre V. Gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından Savcılığa sevk edilen öğrencilerden Alperen M’yi kasten adam yaralamak suçundan tutuklayarak Bahçecik Cezaevine gönderdi. Fatih Ç. ve Emre V. Denetimli serbestlikten serbest bırakıldı.Talihsiz Öğrenci Metehan Tuna Göre; doktorlar tarafından 3 gün uyutulacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler