KTÜ’lü öğrenciler kazada öldü

Ordu'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)'de okuyan 6 öğrencinin bulunduğu bir otomobilin yol kenarında bekleyen arızalı kamyonun altına girmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Bir öğrenci olaydan yara almadan kurtuldu. Hurdaya dönen araçtan b

KTÜ’lü öğrenciler kazada öldü

Ordu'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)'de okuyan 6 öğrencinin bulunduğu bir otomobilin yol kenarında bekleyen arızalı kamyonun altına girmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Bir öğrenci olaydan yara almadan kurtuldu. Hurdaya dönen araçtan bira şişelerinin çıkması dikkat çekti.

Kaza, Karadeniz sahil yolu Kiraz Limanı mevkiinde meydana geldi. KTÜ öğrencilerini taşıyan 34 JGM 30 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce 50 metre boyunca bariyerlere sürtündü. Daha sonra yol kenarında bekleyen ve Şenel Çapa'nın kullandığı 52 K 1623 plakalı odun yüklü kamyonun altına girdi.

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Fatih Kavuk (21) ile Ufuk Özdoğru (21) olay yerinde hayatını kaybetti. İlke Kasapoğlu(21), Anıl Arif Gürlek (21) ve Mehmet Oğuz Ergün (21) ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Araç içinde sıkışan İlke Kasapoğlu ve Anıl Arif Gürlek, kurtarma ekiplerin çalışması sonucu otomobilden çıkarılabildi. Yara almadan kurtulan Mehmet Oğuz Ergün (21) ise olay yerinde şoka girdi. Etrafındakilere, "Ben şimdi neredeyim? Aracı ben kullanmıyor muydum?" diye sorular soran Ergün, yaşamını yitiren sürücü arkadaşı Fatih Kavuk'un baş ucuna geldi ve uzun süre tepki vermeden baktı

Kaza sonrası, ekiplere işin nasıl yapılması gerektiğini anlatmaya çalışanlar ile olaya karışılmamasını isteyen vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Aracın tanınmayacak hale gelen enkazı kamyonun altından ancak vinç yardımı ile çıkarılabildi. Otomobilden kimisi boş, kimisi de dolu bira şişeleri çıktı. Bu arada kamyon sürücüsünün aracın dörtlülerini yaktığı ancak ikaz işaretlerini bırakmadığı tespit edildi. Öğrencilerin tamamının KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde okudukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel