KTÜ'lü öğrenci ölü bulundu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Turizm Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören Ezgi Elifoğlu (22), Aksu Mahallesi Deniz Sitesi’ndeki evlerinde sabah kahvaltısına kalkmayınca ailesi tarafından uyandırılmak istendi. Odasının kapısı kilitli olduğu için odas

KTÜ'lü öğrenci ölü bulundu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Turizm Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören Ezgi Elifoğlu (22), Aksu Mahallesi Deniz Sitesi’ndeki evlerinde sabah kahvaltısına kalkmayınca ailesi tarafından uyandırılmak istendi. Odasının kapısı kilitli olduğu için odasına girilemeyen Ezgi Elifoğlu’nu ailesi telefonunu arayarak uyarmaya çalıştı. Telefonuna da cevap vermemesi üzerine kapısı zorlanarak odasına girilen Elif’in cansız bedeni ile karşılaşıldı.

Olayla ilgili olarak Giresun Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Ezgi Elifoğlu’nun 10 gün önce tansiyon ve kalp gibi çeşitli rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü belirtildi. KTÜ Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencisi Elifoğlu’nun Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı’nın ablasının kızı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel