KTÜ’de uyuşturucu konferansı

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları’ adlı bir konferans düzenlendi. Geçtiğimiz hafta üniversiteye bağlı Fatih Eğitim Fakültesi Mahmut Goloğlu Oditoryumu’nda gerçekleşen konferansa fakültede görev yapan öğr

KTÜ’de uyuşturucu konferansı

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları’ adlı bir konferans düzenlendi. Geçtiğimiz hafta üniversiteye bağlı Fatih Eğitim Fakültesi Mahmut Goloğlu Oditoryumu’nda gerçekleşen konferansa fakültede görev yapan öğretim görevlileriyle çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansta konuşmacı olarak yer alan Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü TUBİM İl Temas Noktası Görevlisi Murat Alp Arslan, eğitim fakültesinde öğrenim gören öğretmen adaylarına seslenerek “Gençlerimizin uyuşturucu tuzağına düşmemeleri için erken tedbir alarak bir kamu görevlisinden her zaman yardım talep edebilirsiniz” dedi.
 
Türkiye’de yoğunlaşmakta olan uyuşturucu trafiğine de dikkat çeken Arslan, “Uyuşturucu kullanan ve kullandırtılan herkes terör örgütüne yardımda bulunmaktadır” diyerek, uyuşturucunun insan sağlığını tehdit etmesinin yanı sıra bölücü terör örgütüne de kaynak sağladığına dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel