KTÜ'de Öğrenciler mağdur ediliyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrencilerinin bir bölümünün burs aldığı KTÜ vakfının uzun süreden beri bursları öğrencilere geç verdiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre; KTÜ’de okuyan öğrencilere burs veren hayırsever iş adamları ile bazı firmalar

KTÜ'de Öğrenciler mağdur ediliyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrencilerinin bir bölümünün burs aldığı KTÜ vakfının uzun süreden beri bursları öğrencilere geç verdiği iddia edildi.

 
Edinilen bilgiye göre; KTÜ’de okuyan öğrencilere burs veren hayırsever iş adamları ile bazı firmalar KTÜ vakfına hibe yoluyla verdikleri burs paraları KTÜ vakfından burs alan öğrencilere ödenmesi gereken tarihte ödenmediği iddia edildi. 
 
İddialara göre KTÜ vakfının yöneticileri hesaplarına yatan bu burs paralarının belirli bir süre hesapta tutukları ve geç yatırıldığı ifade edildi.
 
Bu durum karşısında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden öğrenciler çalmadık kapı kalmadığını ifade ederek. “ KTÜ’nün bu uygulaması burs alan öğrencileri zor duruma sokuyor. Burs Paraları yatırıldıktan çok sonra bizlere ödeniyor ve her ay farklı tarihte ödemeler yapılıncada bizlerin zaten kısıtlı olan ekonomileri dahada zorlaşıyor. Adımıza yatan ve Vakıf üzerinden bizlere ödenen burs paralarını neden böyle süründürerek veriyorlar anlamıyoruz. Yetkililere soruyoruz sizin okuyan evladınız yok mu? Bizi mağdur etmeyiniz.”şeklinde konuşarak şikayetlerini dile getirdiler 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler