KTÜ'de öğrenciler bu derse ilgi gösterdi

Kızılay Trabzon Şubesi ile KTÜ İşletme-Ekonomi ve Maliye Kulüplerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen “Kan Bağışı Bilinçlendirme” seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.“Kan Bağışı Bilinçlendirme” Seminerinde konuşan Kızılay yetkilisi Derya Esen Yılmaz k

KTÜ'de öğrenciler bu derse ilgi gösterdi

Kızılay Trabzon Şubesi ile KTÜ İşletme-Ekonomi ve Maliye Kulüplerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen “Kan Bağışı Bilinçlendirme” seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

“Kan Bağışı Bilinçlendirme” Seminerinde konuşan Kızılay yetkilisi Derya Esen Yılmaz kan vermenin önemine dikkati çekerek,  öğrencileri kan bağışında bulunmaya çağırdı. Derya Esen Yılmaz “Kan sadece  insanlardan temin edilebiliyor. Kan ihtiyacını karşılamak için kan bağışından başka bir yöntem yok.” dedi.

Gerçekleştirile seminer sonrası KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde kurulan seyyar kan alım istasyonunda çok sayıda öğrenci kan bağışında bulundu.

kizilay_ktu.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel