KTÜ'de mezuniyet protestosu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Rektörü Prof.Süleyman Baykal  2013-2014 Mezuniyet Töreninin Soma'da yaşanan facia nedeniyle Türkiye genelinde iptal edildiğini açıkladı. Bu açıklama üzerine KTÜ’lü öğrenciler törenin gerçekleşmesi için Cumartesi günü eyle

KTÜ'de mezuniyet protestosu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Rektörü Prof.Süleyman Baykal  2013-2014 Mezuniyet Töreninin Soma'da yaşanan facia nedeniyle Türkiye genelinde iptal edildiğini açıkladı. Bu açıklama üzerine KTÜ’lü öğrenciler törenin gerçekleşmesi için Cumartesi günü eylem yapmaya karar verdi.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden toplanan öğrenciler KTÜ dışındaki birçok üniversitede mezuniyet töreninin gerçekleşeceğini belirterek kendilerinin de bir kez yaşayacakları bu sevincin engellenmemesini istediler.

Soma faciasını kendilerinin de unutmadıklarını dile getiren öğrenciler amaçlarının mezun olurken duydukları gururu bu güne kadar kendilerinde  emeği geçen aileleriyle paylaşmak olduğuna değindiler.

Bunun adına Cumartesi günü saat 13.00’te  KTÜ’de gerçekleştirilecek eyleme örgüt veya siyasi  partilerin bayrak ve flamalarının getirilmemesi özellikle vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel