KTÜ'de İsrail tepkisi

 Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde toplanan öğrenciler İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik gerçekleştirdikleri saldırıyı protesto ettiler. KTÜ Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesi önünde toplanan KTÜ Medeniyet Kulübü, AGD Trabzon Şube Üniver

KTÜ'de İsrail tepkisi

 Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde toplanan öğrenciler İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik gerçekleştirdikleri saldırıyı protesto ettiler. 

KTÜ Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesi önünde toplanan KTÜ Medeniyet Kulübü, AGD Trabzon Şube Üniversite Komisyonu, Saadet Partisi İl Gençlik Kolları İsrail’i protesto etmek için basın açıklaması düzenlediler. ‘Hayat iman ve cihad’, ‘Kudüs İslamındır’ yazılı pankartlar açarak İsrail’i protesto eden grup adına basın açıklamasını okuyan AGD KTÜ Kanuni Kampüs Başkanı Muhammed Miraç Sarıoğlu, Müslümanların Yahudi düşmanlığının olmadığını söyledi.

“I·srail sadece Mu¨slu¨manlar ic¸in degˆil, insanlıktan nasibini almıs¸ herkes ic¸in bir beladır” diyen Sarıoğlu, “Kendisi ile yapılan her ateşkesin ve barış görüşmesinin ardından, bu terör devleti yeni bir gerekçe bularak ya da uydurarak zulümlerine yeni bir zulüm eklemektedir. Çünkü zulüm İsrail’in varlık sebebidir. Bu coğrafyada nerede bir bomba patlıyorsa, nerede bir insan terör saldırısında yaşamını yitiriyorsa, nerede bir mezhep kavgası varsa mutlaka ama mutlaka arkasında İsrail vardır. Bu gerçeği göremeyenler sadece ve sadece ülkelerini felakete sürüklemekte olan politikacılardır. Şimdi asıl soru şu. Bütün bunlara rağmen nasıl oluyor da bu İsrail gemisini yürütebiliyor ? Elbette bu sorunun bir cevabı var. Herkes elini vicdanının üzerine koyacak ve kendisine bu sorunun cevabını verecek.Bir düşünün Irak ve Suriye’nin üçe, ülkemizin ise ikiye bölünmesi bölgede İsrail’den başka hiçbir ülkenin işine gelmemektedir. İsrail, taşeron terör örgütlerini destekleyerek ve kullanarak ya da bu örgütlere strateji belirleyerek bölgeyi ateş çemberine dönüştürmektedir. Müslüman’ı Müslüman’a kırdırarak kendince Büyük İsrail’e giden yolu temizlemektedir. Siyonist I·srail’in bu ku¨stahca davranıs¸larının kaynagˆı Batı’dan aldıgˆı cesarettir. Birles¸mis¸ Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birligˆi I·srail’in her sapkınlıgˆına el altından ya da ac¸ıktan destek olmaktadır” diye konuştu.
Basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel