KTÜ'de ihale davası başladı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bilgisayar alım ihalesine fesat karıştırdıkları ileri sürülen ve aralarında üniversite personellerinin de bulunduğu zanlıların yargılanmalarına 1. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.8 ayrı ihaleye fesat karıştırdıkları idd

KTÜ'de ihale davası başladı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bilgisayar alım ihalesine fesat karıştırdıkları ileri sürülen ve aralarında üniversite personellerinin de bulunduğu zanlıların yargılanmalarına 1. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.

8 ayrı ihaleye fesat karıştırdıkları iddiası ile açılan davada savcı Resul Köse KTÜ çalışanlarının yanı sıra iş yeri sahipleri ile bazı öğretim üyelerini davaya dahil etti. Mahkemenin ilk duruşmasında sanıklardan A.S, " Rüşvet verdiğim iddia edilen şahısların yetki ve görevleri ihalelerde yoktur. Benim hiç kimse ile telefon görüşmem yok."diyerek hakkındaki iddiaları ret etti.

KTÜ personellerinden M.İ, " Ben kimseden rüşvet almadım. IPAD 2 ve IPHONE 4 talebinde bulundum. Bunu kurum müdürüme de söyledim. Sonrasında ise cihazları satın alamdım."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel