KTÜ'de harç sevinci!

 Karadeniz Teknik Üniversitesinde toplanan (KTÜ) bir grup öğrenci, üniversite öğrencilerinden alınan harçların kaldırılmasını horonla kutladı.  Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantininde bir araya gelen üniversite öğrencileri, "Teşekkür

KTÜ'de harç sevinci!

 Karadeniz Teknik Üniversitesinde toplanan (KTÜ) bir grup öğrenci, üniversite öğrencilerinden alınan harçların kaldırılmasını horonla kutladı.  

Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantininde bir araya gelen üniversite öğrencileri, "Teşekkür etmiyoruz, parasız eğitim istiyoruz" yazılı pankart açıp üniversite öğrencilerinden alınan harçların kaldırılmasını kutladı.

KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi önünde KTÜ Öğrenci Kolektifi adına basın açıklaması yapan Gizem Pehlivan, "Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, zamlı harç uygulamasının geri çekildiğini açıkladı" dedi. 

Öğrenci Kolektifi olarak parasız eğitim hakkı için direndiklerini belirten Pehlivan, temel mücadele başlıklarından biri olan parasız eğitim için sokakları terketmediklerini, katlamalı ya da  zamlı farketmeksizin parasız eğitimin hak olduğunu söyledi. 

Basın açıklamasının ardından gruptakiler, horon oynayarak halay çektikten sonra dağıldı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel