KTÜ'de gergin saatler yaşandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadın Kollektifi Rektörlük önünde pankart açmak isteyince KTÜ güvenlik güçleri ile aralarında gergin anlar yaşandıKaradeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kadın Kolektifi, rektörlük önünde basın açıklaması yaptıktan sonra pankart

KTÜ'de gergin saatler yaşandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadın Kollektifi Rektörlük önünde pankart açmak isteyince KTÜ güvenlik güçleri ile aralarında gergin anlar yaşandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kadın Kolektifi, rektörlük önünde basın açıklaması yaptıktan sonra pankart açmak isteyince güvenlik ekipleri ile gergin anlar yaşandı. 
KTÜ Rektörlüğü önünde toplanan Öğrenci Kadın Kolektif üyesi öğrenciler, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal ile görüşemedikleri için rektörlük önünde bir basın açıklaması yaptı.
Basın açıklaması öncesinde küçük bir skeç gösterisi yapan öğrenciler daha sonra rektörlük önüne ‘AKM’yi istiyoruz alana kadar gitmiyoruz’ yazılı pankartı açmak isteyince KTÜ güvenlik güçleri ile tartışmaya başladı. Gerginlik sırasında yırtılan pankartı uzun süre vermek istemeyen öğrenciler bir süre şarkı söyledi, horon oynadıktan sonra rektörlük önünden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler