KTÜ'de doktorlar mezun oldu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'nden 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda mezun olan 158 öğrenciye diplomaları törenle verildi.  KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan törende genç doktorlar ‘Diploma Yemini’ ederken, törene Karadeniz Tek

KTÜ'de doktorlar mezun oldu!
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'nden 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda mezun olan 158 öğrenciye diplomaları törenle verildi. 
 
KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan törende genç doktorlar ‘Diploma Yemini’ ederken, törene Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Akif Cinel, eski Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, ve akademisyenlerle birlikte mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Törenin ardından öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini kutladılar. Sevinçlerini aileleriyle birlikte paylaşarak fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel