KTÜ'de Büyükelçiye protesto

Trabzon'a gelen İsrail Büyükelçisi Gaby Levy, KTÜ'de protesto edildi.Trabzon'a çeşitli ziyaretler için gelen İsrail Büyükelçisi Gaby Levy, ilk olarak Trabzon Valiliğini ardından ise Trabzon Belediyesini ziyaret etmişti.Büyükelçi Levy KTÜ rektörü İbrahim Ö

KTÜ'de Büyükelçiye protesto

Trabzon'a gelen İsrail Büyükelçisi Gaby Levy, KTÜ'de protesto edildi.

Trabzon'a çeşitli ziyaretler için gelen İsrail Büyükelçisi Gaby Levy, ilk olarak Trabzon Valiliğini ardından ise Trabzon Belediyesini ziyaret etmişti.

Büyükelçi Levy KTÜ rektörü İbrahim Özen ile rektörlük binasında bir görüşme yapacaktı.

Levy, görüşmek için KTÜ rektör binası önüne geldiğinde bir grup Kollektif Grubu öğrencileri tarafından protesto edildi.

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy, KTÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen'i ziyareti sırasında bir grubun yumurtalı ve taşlı saldırısına uğradı.

Büyükelçi Levy'in otomobiline yumurta isabet ettiği görüldü.

Aracından inmeyen Levy, Rektörlük'ten ayrıldı.

Polis ve güvenlik güçleri olaylara müdahale etti, daha sonra güvenlik güçleri ve polis tarafından kollektif grubu öğrencileri gözaltına alınarak polis otosuna bindirilerek üniversiteden uzaklaştırıldı.

Öte yandan Büyükelçi Levy'nin göstericilerin üniversiteden dışarı çıkarılmasının ardından, KTÜ rektörü İbrahim Özen'e ziyaretini gerçekleştireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler