KTÜ'de bölümler kapanıyor

 Haber61.NET – Haber Servisi - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bağlı Beşikdüzü ve Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu’nun teknik bölümleri ile Maçka ilçesinde bulunan Turizm Meslek yüksek okulu kapanıyor.Elde edilen bilgiye göre üniversite yönetiminin kara

KTÜ'de bölümler kapanıyor

 

Haber61.NET – Haber Servisi - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bağlı Beşikdüzü ve Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu’nun teknik bölümleri ile Maçka ilçesinde bulunan Turizm Meslek yüksek okulu kapanıyor.

Elde edilen bilgiye göre üniversite yönetiminin kararı ile kapanacak bölümler ile yüksek okullarda okuyan öğrenci sayısı toplam 4 bin civarında. Bölüm ve okulların kapatılması ile yeni eğitim döneminde öğrenci almayacak bölüm ve okullarda okuyan öğrenciler mezun olduktan sonra tamamen eğitim hayatına veda edecek.

Bölümler arasından en dikkat çekeni ise Maçka turizm Meslek Yüksek Okulu. Turizm’den başka geliri olamayan ilçede bulunan yapıtlar dünyaca da bilinene yapıtlar.  Bu kapsamda buralara yılda 500 binden fazla turist gelmekte. Doğu Karadeniz başta olmak üzere Karadeniz bölgesinin en fazla bilinen bölgesinde olması gereken okulun kapanması ise akıllarda soru işareti bıraktı  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel