KTÜ'de 70 mucidin icadı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) mühendislik günü düzenledi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünde bu yıl 8.si  düzenlenen Bitirme Projeleri ve sunumları ile Mühendislik Günlerine bu yıl bölümden mezun olan öğr

KTÜ'de 70 mucidin icadı!
Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) mühendislik günü düzenledi.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünde bu yıl 8.si  düzenlenen Bitirme Projeleri ve sunumları ile Mühendislik Günlerine bu yıl bölümden mezun olan öğrenciler 70 proje ile katıldı.
 
Dün yapılan acılış törenine KTÜ Rektörü Prof Dr Süleyman Baykal 'da katıldı.
 
Etkinliğin açılış konuşmasında Elektrik ve Elektronik Bölümü Başkanı İsmail Altaş 2009 yılından beri mezun olan öğrencilerin bitirme tezi olarak yaptığı projeleri bölüm girişinde sergilediklerini ifade etti. Altaş, “2012 – 2013 yılı eğitimin sonuna geldik. Bu yılın sonunda öğrencilerimizin yapmış olduğu projeler jüri tarafından puanlama usulüyle birinci seçilecek ve ilk on proje bir yıl boyunca sergilenecek” dedi. 
 
 
Altaş, “yapılan projelerde kullanılan araç ve gereçlerin çoğunluğu Mühendislik bölümü Dekanlığı tarafından karşılanıyor. Birkaç firma ise hibe usulü ile katkıda bulunmuşlardır. Önümüzdeki yıllarda bu etkinlik daha da genişletilerek daha büyük kitleler ulaşmayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz arasında özel sermaye kuruluşlarını da bu etkinliklere dahil etmek”şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel