KTÜ ve MYO Vakfıkebir'de seminer düzenledi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini pekiştirmek amacıyla 'Wolvox ERP E-Business' paket programının özellikleri konulu seminer düzenlendi.Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği v

KTÜ ve MYO Vakfıkebir'de seminer düzenledi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini pekiştirmek amacıyla 'Wolvox ERP E-Business' paket programının özellikleri konulu seminer düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) konferans salonunda düzenlenen seminere Akınsoft Bölge Bayii Trabzon Genel Müdürü Kenan Altun konuşmacı olarak katıldı.

Birbiriyle entegre çalışabilen Ön Muhasebe, Genel Muhasebe, insan kaynakları, müşteri ilişkileri, basit üretim ve MRP çözümlerinin konu edildiği seminerde Altun, yaygın erişebilirliği ve kolay kullanımı ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte bir kurumsal çözüm paketi olarak hazırlanan bu programın sunduğu etkin kaynak kullanımı sayesinde işletmelerin maliyetlerini düşürüp, onlara iş gücü ve zaman avantajı kazandırarak, yatırımlarının kısa sürede verimliliğe dönüşmesini sağlayan bir paket olduğunu söyledi.

Öğrenciler, kendilerini aydınlattığı ve değerli fikirlerini paylaşmasından dolayı Altun'a teşekkür ettiler. Öğrenci odaklı eğitimi kendilerine hedef seçtiklerini belirten Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Yönetimi, bu tür eğitici ve sosyal aktivitelerin bundan sonra da aralıksız süreceğini ifade ettiler. Seminere öğrencilerin yanı sıra öğretim görevlileri de katıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel