KTÜ öğrencilere ulaşım kolaylığı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerine yönelik uygulanan çamaşırlarının ücretsiz olarak yıkanması uygulamasından sonra belediye otobüslerinin kampus içerisinde öğrencileri ücretsiz taşımaya başl

KTÜ öğrencilere ulaşım kolaylığı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerine yönelik uygulanan çamaşırlarının ücretsiz olarak yıkanması uygulamasından sonra belediye otobüslerinin kampus içerisinde öğrencileri ücretsiz taşımaya başlayacağını söyledi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Trabzon Millletvekili Pro. Dr Cevdet Erdöl'le birlikte Kızılay ile KTÜ Yardım Gönüllüleri Derneği'nin ortaklaşa olarak yürüttüğü ve geleneksel hale gelen etli pilav gününde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu bu konudaki uygulamanın önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

KTÜ Rektörlüğü'nden gelen talep üzerine konunun değerlendirildiğini ve olumlu olarak sonuçlandığını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Karadeniz Teknik Üniversitesi sürekli olarak büyüyen bir eğitim kurumu. kampusun yerleştiği alan da bir hayli büyük. Kış ayları geldi. Havalar soğudu. Bu nedenle üniversitenin girişinden Orman Fakültesi'ne kadar çok büyük bir mesafe var. Bu mesafeyi yürüyerek gitmek zaman kaybına neden olacak. Bu nedenle biz belediye olarak bunların taşımasını ücretsiz olarak yapacağız. Öğrencilerimiz kimliklerini göstermek koşuluyla üniversite içerisinde ücretsiz olarak seyahat yapabilecekler” dedi.

Gümrükçüoğlu KTÜ Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen ile birlikte öğrencilerin arasında etli pilav yedi. Yemeğin sonunda organizasyonda büyük emeği olan Ayla Özen'e de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler