KTÜ kuruluş yıl dönümü etkinliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) 56. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.17 Mayıs günü başlayan etkinlikler çerçevesinde KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen Valilik Tören Alanı'

KTÜ kuruluş yıl dönümü etkinliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) 56. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

17 Mayıs günü başlayan etkinlikler çerçevesinde KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen Valilik Tören Alanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelen sundu. Trabzon Belediyesi bando takımı eşliğinde Rektör Özen ve beraberindekiler saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen ve beraberindekiler daha sonra 1955 yılında Trabzon'da milletvekilliği yapan ve KTÜ'nün bilimsel üretiminin yanında hizmet vereceği geniş bölgenin araştırma merkezi ve laboratuarı olacak yeni bir yükseköğretim kurumu kurulması için kanun teklifi hazırlayan Mustafa Reşit Tarakçoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler