KTÜ kangren oldu!

Uzun zamandan bu yana Kamu sen temsilcisi olarak döner sermaye ile banka promosyonları konusunda Hastane yönetimi ile sık sık bir araya gelerek hak arayan Arife Erkan hemşirenin geçen hafta adeta sürgün gibi görev yeri değiştirildi. Tek bir sağlık merkezi

KTÜ kangren oldu!

Uzun zamandan bu yana Kamu sen temsilcisi olarak döner sermaye ile banka promosyonları konusunda Hastane yönetimi ile sık sık bir araya gelerek hak arayan Arife Erkan hemşirenin geçen hafta adeta sürgün gibi görev yeri değiştirildi. Tek bir sağlık merkezi olmayla Sürmene Su ürünleri meslek yüksek okuluna sürülen Arife Erkan hemşire özellikle döner sermaye konusundaki hak ardama mücadelesinde KTÜ yönetimini mahkemeye vermişti.

Sürgün sebebi bu hak arama mücadelesi alan arife hemşire için mesai arkadaşları geçen hafta hastane önünde gösteri yaptı, olayı protesto etti. Üniversite yönetimini derinden sarsan bu gösteri Trabzon genelinde de haklı bir destek buldu. Kamu çalışanları özellikle KTÜ yönetimini hak arayın birini sürgün niteliğinde görev yerini değiştirmesini anlamsız buldu. Bu arada KTÜ yönetimi arife hemşirenin sürgün niteliğinde görev yerini değiştirmesinden sonra bir başka ilginç uygulamayı da hayata geçirdi.

Şimdi de arife hemşire için gösteri yapan mesai arkadaşlarına haklarında soruşturma açtı. Hastane yönetimi eylem saatinde görev başlarında bulunması gereken hemşire ve diğer çalışanların görevle başında olmadıklarını belirterek "Savunma "istedi. Böylelikle mesai arkadaşlarının hakkını arayan diğer hastane görevlileri de bu yolla sindirilmeye çalışılıyor. Kamu sen yetkilileri "Hastane yönetimi tam bir çıkmaz içerisinde. Hakkını arayanın susturulması ancak diktatörlükle yönetilen ülkelerde olur" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel