Kriz KTܒde tartışılıyor

KTÜ İİBF ve Finans Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen panelde 2008 yılı değerlendirilecek. 14 Kasım Cuma günü saat 14.00 Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mehmet Yazıcı Amfisinde gerçekleştirilecek panele Merkez Ban

Kriz KTܒde tartışılıyor
KTÜ İİBF ve Finans Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen panelde 2008 yılı değerlendirilecek.

14 Kasım Cuma günü saat 14.00 Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mehmet Yazıcı Amfisinde gerçekleştirilecek panele Merkez Bankası ve Dış Ticaret Müsteşarlığından uzmanlar katılacak.

''2008 yılı ekonomik ve finansal değerlendirmesi ile geleceğe yönelik beklentiler'' konulu paneli KTÜ İİBF öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Özyurt yönetecek.

Panelde Merkez Bankası Dış İlişkiler Uzmanı Dr. Coşkun Küçüközmen ile Dış Ticaret Müsteşarlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Baykal 2008 yılının ekonomik finansal değerlendirmesinde bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel