Kravatlı erkekler yufka açtı

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Ilıca beldesinde 8.'si düzenlenen börekli bayram kutlamasında, erkekler arasında yapılan yufka açma yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Ilıca Kayaköy Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl Ramazan

Kravatlı erkekler yufka açtı
Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Ilıca beldesinde 8.'si düzenlenen börekli bayram kutlamasında, erkekler arasında yapılan yufka açma yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Ilıca Kayaköy Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl Ramazan Bayramı'nın ilk günü yapılan ancak hava muhalefeti nedeniyle tehirli olarak kutlanan börekli bayram kutlamasında sahneye çıkan mahalli sanatçı Gülay Kurt, şarkılarıyla izleyenleri eğlendirdi.

Konuklara börek ikram edilen etkinlikte düzenlenen erkekler arası yufka açma yarışması ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Şenliğe kravatları ile katılan erkekler, yarışma nedeniyle önlükleri kuşanarak sofraların başına oturdu.

Erkekler kendilerine verilen 3 dakikalık süre içerisinde en güzel börek yufkasını açabilmek için gayret gösterdi. Yarışmacılardan bazıları yufka açmayı başarırken, bazıları ise sınıfta kaldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler