Köylünün hırsız nöbeti

 Çarşıbaşı Serpil Köyü’nde hırsızlar boş evleri tespit ederek kısa bir sürede 15’e yakın eve girdi. Hırsızlara önlem alan köylüler geceleri hırsız nöbeti tutuyor. Kısa bir süre içersinde toplam 15 tane eve giren hırsızlar evlerdeki değerli eşyaların yanı

Köylünün hırsız nöbeti

 

Çarşıbaşı Serpil Köyü’nde hırsızlar boş evleri tespit ederek kısa bir sürede 15’e yakın eve girdi. Hırsızlara önlem alan köylüler geceleri hırsız nöbeti tutuyor.
 
Kısa bir süre içersinde toplam 15 tane eve giren hırsızlar evlerdeki değerli eşyaların yanı sıra, tüfek, eski eşyalar gibi parçaları çalıyorlar. Köylüler artık geceleri uyuyamadıklarını belirterek, “Bir gecede birkaç eve giriyorlar. Kapıları çelik levyelerle açarak eve giriyorlar ve evi talan ediyorlar. Özellikle kış aylarında köydeki evlerinde kalmayanların hanelerini tespit ediyorlar ve o evlere giriyorlar. Bizde artık geceleri hırsız nöbeti tutuyoruz. Jandarma ve emniyetin de bu konuda geniş çaplı operasyonları var. İnşallah yakın zamanda bu hırsızlar yakayı ele verecektir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler