Köylülerin imdadına avcılar yetişti!

Kar yağdığı için ormanda beslenemeyen domuzlar Rize’nin İkizdere ve Kalkandere İlçelerindeki yüksek köylere dadandı. Köylerde ki yemek artıkları ve ahırlardaki pisliklerle beslenmeye çalışan domuzlar köy sakinleri için korkuya neden oluyor. Köylülerin imd

Köylülerin imdadına avcılar yetişti!

Kar yağdığı için ormanda beslenemeyen domuzlar Rize’nin İkizdere ve Kalkandere İlçelerindeki yüksek köylere dadandı. Köylerde ki yemek artıkları ve ahırlardaki pisliklerle beslenmeye çalışan domuzlar köy sakinleri için korkuya neden oluyor. Köylülerin imdadına ise bölgedeki avcılar yetişti. Köylerden gelen talep üzerine sürek avı düzenleyen Kalkandereli Avcılar ilk gün avdan boş dönerken ikinci gün köpeklerinin domuzların izini sürmesi ile iki domuz bularak avladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan İkizdere İlçesi’ne bağlı Güneyce Belediye Başkanı Kemal Köse “Beldemiz patatesi ile meşhurdur. Domuzlar yüzünden yaz aylarında da ne patates ne mısır ekemez olduk. Yazdan bu yana domuzlar mahsullerimize çok zarar verdi. Kar yağması ile yine köylerimize dadanır oldular” dedi.

Köse ayrıca avcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel