Köylüler ayrıcalık değil yol istedi

Köylerinin stabilize olan 2 kilometrelik yollarının asfaltlanmasını isteyen vatandaşlar bir süre yoldan araçların geçmesine izin vermedi. Köylüler tarafından düzenlenen yol kapatma eylemine vatandaşlar ve çevre okullardaki öğrenciler katıldı.Yol kapatma e

Köylüler ayrıcalık değil yol istedi

Köylerinin stabilize olan 2 kilometrelik yollarının asfaltlanmasını isteyen vatandaşlar bir süre yoldan araçların geçmesine izin vermedi. Köylüler tarafından düzenlenen yol kapatma eylemine vatandaşlar ve çevre okullardaki öğrenciler katıldı.
Yol kapatma eylemi yapan vatandaşlar adına konuşan Tuncay Yavuz, daha önce İl Özel İdaresine 351 imza ile baş vurmalarına rağmen bir sonuç alamadıkları için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Yavuz; “Pazarsuyu ve Gümüştaş köyleriyle Toprak Mahsulleri Ofisi fındık alım tesislerine giden stabilizedir.Bu yolun stabilize olması nedeniyle köyümüzdeki seralarımız tozdan etkilenmektedir.Bunun yanı sıra çocuklarımız ve vatandaşlarımız güneşli günlerde tozdan yağmurda ise çamurdan perişan olmaktadır.Sözlü müracaatların aynı sıra imza toplayarak yaptığımız girişimler dikkate alınmadı.Bizlerde çaresiz sesimizi duyurmak için böyle bir yönteme başvurduk.”
KÖYDES’den köylerine ayrılan ödeneklerin hesabını da soran Yavuz, “ KÖYDES Projesiyle her köy ödenek ayrılıyor.Eminiz ki bizim köyün yolunuda asfaltlayacak kadar ödenek çıkmıştır.Biz ayrıcalık değil, köyümüze ayrılan ödeneğin asfalt olarak harcanmasını istiyoruz.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel