Köyde ayı isyanı: " Devlet vurmayın diyor, ayılar kovanları parçalıyor"
Rize’nin Çayeli ilçesinde ayı saldırısına uğrayan arıcı Dursunali Kömürcü, kovanlarının kullanılamaz hale geldiğini belirterek yetkililere seslendi: “Ben şimdi ne edeyim? Devlet vurmayın diyor, böyle bir şey olmaz.”
Yayınlanma:
Rize'de ayıların saldırısı sonucu kovanları zarar gören bal üreticisi yaşanan olaya, "Ben şimdi ne edeyim?" diyerek tepki gösterdi.
Rize'de kış uykusuna yatmak yerine gezintiye çıkmayı tercih eden ayı, Çayeli ilçesine bağlı Abdullah Hoca köyünde yaşayan Dursunali Kömürcü'nün kovanlarına musallat oldu. Kovanların bulunduğu yere ulaşan ayı tüm kovanları parçalayarak içerisindeki balı yedi.
Arıcıları mağdur eden ayı saldırısı konusunda yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini savunarak duruma tepki gösteren Kömürcü, "Ben şimdi ne edeyim. Devlet vurmayın diyor. Böyle bir şey olmaz" ifadeleriyle olaya tepki gösterdi.
Kaynak:İHA
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel