Kosova çevre Bakanı Trabzon'da

Trabzon Gençlik Merkezi'nde proje çalışmalarında bulunan gençlerle görüşme yapan Yağcılar, gençlerle Kosova ve Türkiye'deki gençlik politikaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Trabzon Gençlik Merkezi ile Kosova'da yaşayan Türk gençleri arasında iki

Kosova çevre Bakanı Trabzon'da
Trabzon Gençlik Merkezi'nde proje çalışmalarında bulunan gençlerle görüşme yapan Yağcılar, gençlerle Kosova ve Türkiye'deki gençlik politikaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Trabzon Gençlik Merkezi ile Kosova'da yaşayan Türk gençleri arasında iki taraflı ortak bir proje yapmak isteyen gençlere, Mahir Yağcılar her anlamda destek olacağını ve Kosova'ya döndüğünde Trabzon'daki gençlik çalışmalarını gıpta ile anlatacağını, bunun yanı sıra proje teklifi için Kosova'daki Türk gençleriyle bir araya geleceğini iletti.

Trabzon Gençlik Merkezi'nden Okan Yılmaz ve Ozan Selcik'in katıldığı bu görüşmede gençler Kosova'nın Prizren kentinde resmi dilin Türkçe olmasından çok etkilendiklerini, Kosova'da yaşayan Türk gençleri ile proje çalışması yapmayı çok istediklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel