Koray Aydın'dan Trabzon ziyareti

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Tonya, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini ziyaret etti. Milletin kendilerine bu seçimde muhalefet görevini verdiğini dile getiren Aydın, "Biz de o görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz." dedi. Milletvekili

Koray Aydın'dan Trabzon ziyareti

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Tonya, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini ziyaret etti. Milletin kendilerine bu seçimde muhalefet görevini verdiğini dile getiren Aydın, "Biz de o görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz." dedi.

Milletvekili Koray Aydın, Tonya'da İlçe Başkanı Mustafa Baki ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında basına kapalı yapılan toplantının ardından Trabzonspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, daha sonra Vakfıkebir ilçesine ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mustafa Eyüboğlu ve çok sayıdan partili tarafından karşılandı. Milletvekili Koray Aydın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, Trabzon'da ve ilçelerimizde esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunları hakkında bilgi aldıklarını ve vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden öğrenerek, onların çözümü için gayret göstereceğini söyledi.

Milletin kendilerine bu seçimde muhalefet görevini verdiğini dile getiren Aydın, "Biz de o görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. seçim dönemi içerisinde vatandaşlarımıza bazı uyarılarımız olmuştu. Aydın, "Bir takım temel konulardaki tespitlerimizi onlarla paylaşmıştık. AK Parti hükümetinin PKK ile yaptığı gizli görüşmelerin devam ettiğini, PKK ile pazarlık halinde olduklarını söyledik. PKK da bundan cesaret ve kuvvet alarak, kendilerine söz verilen bağımsızlık talebini ve özellikle özerklik ilanını seçimden sonra yapabileceğini ifade etmiştim." dedi.

Aradan geçen sürenin bizi yanıltmadığını söyleyen MHP milletvekili Aydın, söylediklerimizde de haklı çıktıklarını belirtti. Aydın, daha sonra konuşmasına şöyle devam etti. "Zaman bizi doğruladı. Demokratik Toplum Partisi kongresinde kendilerine söz verilen özerklik ilanını uygulama çalıştılar. PKK terörü tırmandırarak, hükümeti verdiği sözleri yerine getirmeye zorladılar. PKK bundan bir netice alamayınca hükümetin kendisiyle yaptığı görüşmeleri bir banda alarak, bandı internet ve gazetelerde yayınladı. Büyük Ortadoğu Projesi yürüyor. ABD oralarda zülüm yaptı, bataklığa düştü. Şimdi ise, buralarda kendi elini kirletmeyerek bir taşeron buldu. Bunda da Türkiye'yi seçti. Şuanda Başbakanımızın yürüttüğü rol bir taşeronluktur. AKP hükümetinin politikaları tamamen ABD politikalarına bir teslimiyettir. Türkiye'nin PKK konusunda kişilikli ve kimlikli bir tutuma girmek mecburiyeti var." şeklinde konuştu. Aydın, daha sonra Vakfıkebir ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel