Koray Aydın’dan ağır sözler…

Seçimlere 4 gün kala MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın basın mensupları ile bir araya geldi. Koray Aydın’ın öne çıkan başlıkları şöyle;  * Ben bile böyle bir miting görmedim.Bu miting hormonsuz bir mitingdi. Dışardan hiç kimse yoktu.Bayburt gibi

Koray Aydın’dan ağır sözler…
Seçimlere 4 gün kala MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın basın mensupları ile bir araya geldi.
 
Koray Aydın’ın öne çıkan başlıkları şöyle; 
 
* Ben bile böyle bir miting görmedim.
Bu miting hormonsuz bir mitingdi. Dışardan hiç kimse yoktu.
Bayburt gibi çevre illerden gelen il başkanlarının bile katılmadığı bir miting oldu.
 
* Pembe algı vardı. Bu algı yerle bir oldu. Halk gerçeklerle yüzleşti. 
 
* İMF borçlarını tıkır ödedik yalanını da iyi anlaşılması lazım. 23 milyar dolar para ödendi. Bunun yarısı da kendi dönemlerinde aldıkları paraların ödenmesidir. 
 
* İstikrarın önündeki en büyük engel AKP’dir. Cumhurbaşkanı herkesle kavga ediyor, şehre girerken çocukla, olayı takip eden gazeteciyle, çok sıkışırsa merkez bankası başkanıyla, dış dünya ile, siyasi parti liderleriyle… 
 
* İhracatımız da kötüye gidiyor. 6 milyon dolar küçüldük son 6 ay itibariyle. 
 
* PKK’yı bu konuma getiren hükümetin kendisidir. 
 
* 8 Haziran günü Rıza Zarrab yurt dışına kaçar. O büyük pisliğin üstünü örtmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Hiçbir iktidar kendi hırsızını kollamaz. Bu iş AKPlilerin bile vicdanını sızlattı. Zanlılar adalet önünde hesap verecektir. 
 
* Güney Çevre Yolu benim projemdir. Nihayet! Onları sahayı çektik bu bir kazanımdır. Güney Çevre Yolu benim en büyük hayallerimden biridir. 
Ben 2000 yılında projesini yaptım. Ordu ve Rize’de çevre yolları yapılıyor Giresun’da da yapım aşamasındadır. Bu arkadaşlar laf salatası yapmasaydılar gündeme alsaydılar heryerde yapılıyorsa Trabzon’da da yapılırdı.  Bu iş daha önceden planlanmıştı sözleri boş sözlerdir. Biz yıllar önce laf olanı yaptık. Proje ihalesini yaptık ete kemiğe büründürüp yapım aşamasına getirdik. 
 
* Önem verdiğimiz projelerden bir tanesi de Demir İpek Yolu Projesi’dir. Trabzon’u Kafkasya’ya açacaktır. Erzincan-Trabzon hattı da yapılabilir buna olumsuz bir bakışımız yok ama biz projeyi daha öne alacağız.

* Trabzon’un ikinci havaalanına yapılması demek ne söylediğini bilmemektir. Buna gerek yoktur! 

* Trabzon’un şehir hastanesine ihtiyacı yoktur. Biz önce doktor kalitesinin, eksiklerin giderilmesini sağlayacağız. Şehir Hastanesi daha sonra düşünülmesi gereken bir durumdur. 

* Halkın kulağına hoş gelsin diye söylüyorlar.  Kuru vaatlerle uyutmaya çalıştıkları dönem kapandı. 

*AKP ile MHP arasında kıyasıya bir mücadele var. AKP’den bize müthiş kayma var. İki parti arasında çok büyük bir oy geçirgenliği var. Son 10 gündür yaptıkları bütün mitinglerde CHP’yi bırakıp bize sataşmaları bu gerçeği tespit ettikleri anlaşılıyor demektir. AKP’ye Trabzon’da kabarmış ders vermek isteyen büyük bir kesim var. 

* Başbakan Davutoğlu’na gol attıracağım diye sahada şike yaptılar. Ben şimdi nasıl şikeden bahsedeyim. Süleyman Soylu’yu da takdir ediyorum. Fenerbahçeliliğinden ödün vermedi. Bunu da Trabzonsporlular da takdir ediyordur sanırım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler