Koray Aydın şaşa kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın son dönemde MHP’deki İl başkanlarının görevden alınmasını ve yerlerine kimsenin atanmamasını hayretle izlediğini ifade etti. Görevden alınmaları şimdilik izlemekle yetindiğini, konuşacağı z

Koray Aydın şaşa kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın son dönemde MHP’deki İl başkanlarının görevden alınmasını ve yerlerine kimsenin atanmamasını hayretle izlediğini ifade etti. Görevden alınmaları şimdilik izlemekle yetindiğini, konuşacağı zamanı kendisinin belirleyeceğini kaydeden Aydın, “Benden ne tür beyanat istiyorsunuz? Mesele fesihlerse tasvip etmem mümkün değil. Tabanın seçtiklerini görevden almanın dün de bugün de faydası görülmedi” dedi.

Trabzon Teşkilatı’nın görevden alınıp alınmayacağı konusundaki sorumuza ise Aydın, “Sanmam ama alınabilir de. Konya’yı aldıktan sonra Trabzon’u alsalar ne olur. Cuma günü Trabzon’da olacağım. Beni zorlamayın. Konuşmayacağım” dedi. Aydın’ın kurmaylarıyla görüştüğü ve yol haritası belirleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel