Köprübaşın'da çok ilginç seçim!

Trabzon ‘un Köprübaşı İlçesinde yapılan yerel seçimlerin ardından rakibi ile berabere kalan bayan muhtar çekilen kura sonucu muhtar oldu. Köprübaşı ilçesi Gündoğan mahallesinde Muhtar adaylığı ve AK Parti Belediye meclis üyeliğine giren Zeynep Ayar hem mu

Köprübaşın'da çok ilginç seçim!
Trabzon ‘un Köprübaşı İlçesinde yapılan yerel seçimlerin ardından rakibi ile berabere kalan bayan muhtar çekilen kura sonucu muhtar oldu. Köprübaşı ilçesi Gündoğan mahallesinde Muhtar adaylığı ve AK Parti Belediye meclis üyeliğine giren Zeynep Ayar hem muhtar hem de belediye meclis üyesi oldu. Gündoğan mahallesinde üç adayın girdiği yarışta eski Muhtar Orhan Erdoğan 184 oy ile berabere kalan Zeynep Ayar Seçim Kurulu başkan Hakim İsa Kurucu’nun kurallara göre çektiği kura sonucu Zeynep Ayar Gündoğan Mahallesi Muhtarı oldu.
 
Hem Muhtar Hem Meclis Üyesi
 
Köprübaşı ilçesi Halk Eğitimi merkezinde Usta Öğretici olarak çalışan Zeynep Ayar evli ve 4 çocuk annesi. Hem Muhtar hem de belediye meclis üyesi olan Zeynep Ayar sevinçli olduğunu söyleyerek şöyle devam etti, “Köprübaşı ilçesinde ve bölgede bir ilki başardım. Başarının ardında kendimi iyi ifade etmem yatıyor. Köprübaşı seçimleri zordur dolaşmadığım ev birebir konuşmadığım seçmenim kalmadı. Halkım tercihini benden yana kullanan tüm oy veren ve de vermeyen mahallemin insanlarına teşekkür ederim” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel