Köpekten kaçtı bacaklarını kırdı!

Samsun'da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Alican Cinci, 2 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpekler tarafından ısırılan Cinci, kaçmak isterken 5 metre yükseklikten beton zemine düşünce her iki ayağında ve belinde kırıklar meydana geldi.  Akdeniz Üniv

Köpekten kaçtı bacaklarını kırdı!
Samsun'da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Alican Cinci, 2 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpekler tarafından ısırılan Cinci, kaçmak isterken 5 metre yükseklikten beton zemine düşünce her iki ayağında ve belinde kırıklar meydana geldi. 
 
Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Fakültesi son sınıf öğrencisi Alican Cinci, tatilini geçirmek üzere geçen Nisan ayında memleketi Samsun'a geldi. İlkadım İlçesi'nde altı otopark olan Cumhuriyet Meydanı'nda iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpekler tarafından ısıralan genç, kaçmak isterken 5 metre yükseklikten otoparkın girişine düştü. Beton zemine düşmesiyle her iki ayağında ve belinde kırıklar meydana geldi. 
 
Çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alican Cinci, iki ayrı ameliyet geçirdi. 10 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen ve halen evinde tedavisine devam edilen üniversite öğrencisi, koltuk değnekleri ile yürüyebildiğini söyledi, Düştüğü yerde korkuluk olmamasına tepki gösteren Alican Cinci şöyle dedi:
 
"Meydanda ATM vardı. Para çekmek için yöneldiğim sırada iki sokak köpeği saldırdı. Biri bacağımı ısırınca panikle koşmaya başladım. Nereye doğru koştuğunu farkedemeden yaklaşık 5 metre yükseklikten otoparkın girişine düştüm. Orada bir korkuluk olmaması hayatıma mal olabilirdi. Ölebilirdim. 2 aydır evde bu şekilde yatıyorum. Sorumlular hakkında dava açacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler