Köpek derede mahsur kaldı

Şehir merkezini etkisi altına alan yağmur yağışı derelerin taşmasına neden oldu. Çiftekavak Deresi’nde yükselen sular bir köpek yavrusunun mahsur kalmasına neden oldu. Vatandaşlar, tarafından Rize İtfaiyesi’ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine giden

Köpek derede mahsur kaldı

Şehir merkezini etkisi altına alan yağmur yağışı derelerin taşmasına neden oldu. Çiftekavak Deresi’nde yükselen sular bir köpek yavrusunun mahsur kalmasına neden oldu. Vatandaşlar, tarafından Rize İtfaiyesi’ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine giden ekipler yavru köpeği kurtardı.

Vinç yardımıyla dere ortasındaki adacığa ulaşan itfaiye görevlisi yavru köpeği kurtararak kıyıya taşıdı. Islanmış, üşümüş ve aç olan yavru köpek önce İtfaiye Müdürlüğü’ne getirilerek karnı doyuruldu, sağlık kontrolü ve aşısı yapıldıktan sonra doğaya bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel