Konsere bilet sattı sonra kaçtı

Trabzon konser yapıyoruz diyen bir organizasyon firması bilet satarak hem konsere gelmek isteyenleri hem de özel bir dershaneyi dolandırdığı iddia edildi.Kemerkaya mahallesinde bulunan bir dershanenin müdürü Y.A (32) Çarşı polis merkezine giderek O.L’den

Konsere bilet sattı sonra kaçtı

Trabzon konser yapıyoruz diyen bir organizasyon firması bilet satarak hem konsere gelmek isteyenleri hem de özel bir dershaneyi dolandırdığı iddia edildi.

Kemerkaya mahallesinde bulunan bir dershanenin müdürü Y.A (32) Çarşı polis merkezine giderek O.L’den (20) şikayetçi oldu. Karakoldaki ifadesinde Y.A, “ müdürlük yapmış olduğum dershaneme gelen O.L isimli şahıs “konser düzenlediklerini ve bu konserin afişini dershanenize asmak istiyorum “dedi. Bende kendisine olabilir as dedim. Bastırmış olduğu afişlerin altına ise sponsor olarak dershanemizin adını yazdı. Daha sonradan bu kişi konseri iptali etti.”ifadelerini kullandı.

Y.A, “ sonrasında dershanemize elinde konser bileti bulunan insanlar gelmeye başladı. Öncesinde bir anlam veremedik. Gelen kişiler konseri organize eden firma biletlerin paralarını sizin geri vereceğinizi bizlere söyledi şeklinde bize ifade etmelerinin ardından. Bir araştırdık ki. Satmış olduğum biletlerin sahiplerine O.L bilet alan herkese aynı şeyi söylüyor. Hatta Facebook’ta açmış olduğu konser etkinliğinde de aynı şekilde uyarıda bulunmuş.”dedi.

Kendi dershanesinin bu olay ile alakasını olmadığını ifade eden Y.A, “ bu durum ile benim ve kurumumun alakası yok. Buradan bilet alanları uyarıyorum. O.L’den de kurumumun ismine zara verdiği için şikâyetçiyim.”şeklinde konuştu. O.L hakkında polis ekipleri inceleme başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel