Komutan Albay'dan Anlamlı Bağış

Emekli Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ayhan, Trabzon'un Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü kütüphanesine kitap bağışında bulundu.Emekli Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ayhan, Trabzon'un Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merke

Komutan Albay'dan Anlamlı Bağış

Emekli Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ayhan, Trabzon'un Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Emekli Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ayhan, Trabzon'un Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Okul Kütüphanesine güncel ve ilgi çekici 87 kitap bağışında bulunan emekli Albay Ayhan, okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi ve gençlerin kitapla buluşturulmasının önemli olduğunu söyledi. Ayhan, "Sadece öğrencileri değil velileri de kitapla buluşturabilseydik bugün bu gençler okumaya karşı daha ilgili ve istekli olurlardı. Okuldaki öğrencilerin Kütüphanelerdeki yeni ve güncel kitaplarla buluşması kitaplara ilgilerini artıracağını bundan sonra kitap okuma oranlarının yükseleceğini bu hususta öğretmenlere de büyük görevler düşüyor." dedi.

Okul kütüphanesine yaptığı ziyarette kitap raflarının boş gördüklerini üzülerek ifade eden emekli Albay Ayhan, "Bu boşlukların doldurulması için destek vermeye karar verdim. Diğer vatandaşlarımızın da aynı özveriyi göstererek bu boş rafların doldurulmasına katkıda bulunmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü yönetimi de yaptığı örnek bağış dolayısı ile emekli Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ayhan'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel