Komşuların "köpek" kavgası kanlı bitti

Samsun'da köpek havlaması yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Bostancıoğlu Sokak'ta, çatısında köpek besleyen Mehmet Meydan (41) ile köpeğin havlamasından rahatsız olan komşusu Ümit İ. (41) aras

Komşuların "köpek" kavgası kanlı bitti
Samsun'da köpek havlaması yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
 
İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Bostancıoğlu Sokak'ta, çatısında köpek besleyen Mehmet Meydan (41) ile köpeğin havlamasından rahatsız olan komşusu Ümit İ. (41) arasında tartışma çıktı. Ümit İ'nin babası Ali İ. (63) ile oğlu S.İ'nin (14) de karıştığı tartışma kavgaya dönüştü. Bıçağın kullanıldığı kavgada, Meydan ile Ümit İ. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
 
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet Meydan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Ümit İ'nin Gazi Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.
 
Olayın ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, bacağından hafif yaralanan ve Gazi Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilen Ali İ. ile torunu S.İ'yi gözaltına aldı.
 
Kavgaya ilişkin soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel