Gümüşhane'de tur midibüsü saman yüklü kamyonete çarptı! 2 yaralı

Gümüşhane'de tur midibüsünün saman yüklü kamyonetle çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Gümüşhane'de tur midibüsü saman yüklü kamyonete çarptı! 2 yaralı

Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Dağı yamaçlarında sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Nevşehir’den dönen tur midibüsü önündeki kamyonete arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Nevşehir’den Rize’ye dönen U.U. (39) yönetimindeki 53 DT ... plakalı tur midibüsü Trabzon istikametine ilerlerken sabah saatlerinde Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Köstere köyü mevkii Zigana Dağı yamaçlarında henüz bilinmeyen bir nedenle önünde ilerleyen F.Ö. idaresindeki 69 AAK ... plakalı saman yüklü kamyonete arkadan çarptı.

Komşu ilde tur midibüsü saman yüklü kamyonete çarptı! 2 yaralı

İhbarın ardından olay yerine gelen Jandarma, Emniyet ve 112 Acil Sağlık ekipleri bölgede yaptıkları incelemelerde içi yolcularla dolu olan tur midibüsünde sürücü U.U. ve yolcu olarak bulunan H.G.Ç.’nin (43) yaralandığını belirledi.

112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Torul Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılar daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel