Komandolar Ordu'ya geri döndü

Ordu’nun Fatsa ilçesinden, Kobani olayları nedeniyle takviye kuvvet olarak 2 ay önce Batman’a giden Fatsa Jandarma Komando Birliği ilçeye dönüş yaptı.   70 kişilik Fatsa Jandarma Komando Bölüğü askerleri Batman’da bir ay görev yaptıktan sonra Mardin Darge

Komandolar Ordu'ya geri döndü
Ordu’nun Fatsa ilçesinden, Kobani olayları nedeniyle takviye kuvvet olarak 2 ay önce Batman’a giden Fatsa Jandarma Komando Birliği ilçeye dönüş yaptı.
 
  70 kişilik Fatsa Jandarma Komando Bölüğü askerleri Batman’da bir ay görev yaptıktan sonra Mardin Dargeçit’e görevlendirildi. Burada da bir ay görev yapan komandolar bugün 16.00 sıralarında Fatsa’ya döndüler. 
 
  Fatsa Jandarma Komando Birliği’nde Kaymakam Mehmet Yapıcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Gödek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk ve aileleri tarafından karşılanan askerler için bir de kurban kesildi.
 
  Askerlerin özellikle çocuklarının karşılama sırasında büyük sevinç yaşadıkları gözlendi. Fatsa Jandarma Komando Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Ersin Erkut, “Bizlere verilen görev gereği iki ay çok stratejik bölgelerde görev yaptık. Bizim için önemli olan görevi başarı ile tamamlayarak askeri sağ salim geri getirmekti ve bunu başardığımız için çok mutluyuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler