KOM durmadan çalıştı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri; 5 günlük kurban bayramında uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılara rahat vermedi. Cuma gününden başlayan resmi tatilde operasyona başlayan KOM ek

KOM durmadan çalıştı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri; 5 günlük kurban bayramında uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılara rahat vermedi. Cuma gününden başlayan resmi tatilde operasyona başlayan KOM ekipleri; 6 operasyon düzenlerken bu çalışmalarda çok sayıda maddeye el koydu.

KOM GÖZ AÇTIRMADI

KOM Ekipleri; operasyonlarda 500’ün üzerinde kaçak sigara ele geçirirken 1 kiloya yakın da esrar maddesi ele geçirdiği öğrenildi. Polis ekipleri; Kaçak sigara olayına karışan Ş.Ş ve  M.S’ye işlem yaptı. Uyuşturucu madde ele geçirilen H.Ç ve Ç.P ise hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve satmaktan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel