Koltuk Akkale'nin Maaş Altay'ın

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde, eski müdür Reşat Altay'ın merkeze çekilmesinden bu yana yeni bir kararname çıkmaması ve Arif Akkale'nin görevini vekaleten yürütmesi ilginç bir uygulama örneği olarak görülüyor.Resmi kayıtlarda Reşat Altay, halen Trabzon Emn

Koltuk Akkale'nin Maaş Altay'ın

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde, eski müdür Reşat Altay'ın merkeze çekilmesinden bu yana yeni bir kararname çıkmaması ve Arif Akkale'nin görevini vekaleten yürütmesi ilginç bir uygulama örneği olarak görülüyor.

Resmi kayıtlarda Reşat Altay, halen Trabzon Emniyet Müdürü olarak gözüktüğü için, maaşı da Trabzon Emniyet Müdürlüğü bordrosundan ödeniyor. Mevcut Emniyet Müdürü Arif Akkale ise, görevini vekaleten yürüttüğü için maaşını Emniyet Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı bordrosuyla alıyor.

Kararname Yakında

Polis teşkilatında, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasından sonra Emniyet Müdürleri Kararnamesinin hemen çıkartılması bekleniyor. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı sıfatıyla imzalayacağı yeni kararname, Arif Akkale'nin Emniyet Genel Müdür Yardımcısı veya Personel Daire Başkanı olarak görevlendirileceği tahmin edilirken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne  asaleten atanması ise zayıf ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Tekin ATAY/ Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel