Kolonya bağımlısı kendi boğazını mı kesti?

Yomra kolonyağ bağımlısı gencin ölümüyle sarsıldı.Haber61/haber servisiTrabzon Yomra ilçesine bağlı Oymalıtepe Mahallesi sakinleri dün sabah şokla uyandı. Tek başına yaşayan 49 yaşındaki Murat Önal,  başı kesik bir şekilde komşuları tarafından bulundu. Ön

Kolonya bağımlısı kendi boğazını mı kesti?

Yomra kolonyağ bağımlısı gencin ölümüyle sarsıldı.

Haber61/haber servisi

Trabzon Yomra ilçesine bağlı Oymalıtepe Mahallesi sakinleri dün sabah şokla uyandı. Tek başına yaşayan 49 yaşındaki Murat Önal,  başı kesik bir şekilde komşuları tarafından bulundu. Önal’ın ölmüş bedenini ilk olarak komşuları görürken olay yerine ekipler güvenlik önlemleri aldı. Önal’ın kanlar içinde kalan cesedi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde incelendi.

Önal’ın cesedi Savcılığın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. İlk incelemelere göre ayağında kırıklar ve boğazının kesilmiş olduğu tespit edilirken olay yerinde de kanlı bir bıçak bulundu. Polis intihar ihtimali üzerinde duruyor. Önal’ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp’taki incelemelerden sonra ortaya çıkacak.

Annesi ve babası olmayan Önal’ın hayatta sadece kız kardeşlerinin bulunduğu son yıllarda aşırı alkol kullandığı, alkol almaya parası olmadığında kolonya içtiği öğrenildi. Geçtiğimiz hafta Önal’ın 3 şişe kolonya içtiği ve komaya girdiğini öğrenen polis ilginç bir detay daha belirledi. İntihar eden Önal’ın Mahalle sakinleri tarafından Kaşüstü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı ve müşahede altındayken hastaneden kaçtığı belirlendi.  Mahalle sakinlerinin 3-4 gündür haber alamadığı Önal’ın kafası kesik cesediyle de ilk olarak yine komşuları karşılaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel