'Kolbastı'da dünya rekorunu kırdı

Guinness Dünya Rekorları Türkiye Denemeleri etkinliğinin Trabzon ayağında, bir alışveriş merkezinde düzenlenen rekor denemesinde, KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu öğrencisi ve Karadeniz Uşakları kolbastı ekibi üyesi Adem Aşık, Guinness World Records Türkiye T

'Kolbastı'da dünya rekorunu kırdı

Guinness Dünya Rekorları Türkiye Denemeleri etkinliğinin Trabzon ayağında, bir alışveriş merkezinde düzenlenen rekor denemesinde, KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu öğrencisi ve Karadeniz Uşakları kolbastı ekibi üyesi Adem Aşık, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Türkiye Hakemi Şeyda Subaşı Gemici gözetiminde rekor denemesi yaptı.

''En hızlı kolbastı dansı, 1 dakikada en çok adım'' rekorunu kırmak için alışveriş merkezinde oluşturulan alanda 1 dakika boyunca kolbastı oynayan Aşık, sabit kamera tarafından kaydedildi.

Daha sonra ağır çekimde izlenerek adımları sayılan Adem Aşık'ın en az 230 adım atması halinde ulaşabileceği rekoru 320 adımla elde ettiği ve bu alanda dünya rekorunun sahibi olduğu belirlendi.

Guinness World Records Türkiye Temsilcisi Gemici, bu dünya rekorunun Guinness World Records'un veri tabanına eklendiğini kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler