Köktaş'tan kaymakama ziyaret

 Teşkilat çalışmaları kapsamında ilçede ziyaretlerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte en son çıkan İçişleri Bakanlığ

Köktaş'tan kaymakama ziyaret

 

Teşkilat çalışmaları kapsamında ilçede ziyaretlerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte en son çıkan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Salıpazarı'na atanan Kaymakam Hatice Bayar Özdemir'i makamında ziyaret etti.
 
Kaymakam Hatice Bayar Özdemir'e yeni görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Fuat Köktaş, "Yeni göreviniz ilimize ve ilçemize hayırlı olsun. İlçemizde geçtiğimiz yaz yaşadığımız sel felaketinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç ile birlikte yaşanan sel felaketinde zarar gören yerleri tespit etmiş ve bununla ilgili olarak çalışmalarımızı yapmış, yaralarımızı sarmıştık. Yine burada afet programı kapsamında selde yıkılan köprünün yenisinin yapılması için ilgili kurum tarafından 1 milyon ödenek ayrılmış durumda. En kısa zamanda yenisi inşa edilecek. Buradan da Salıpazarı halkına bu haberin müjdesini vermek isterim. İnşallah böyle üzücü afet olayları ile karşı karşıya kalmayız” dedi.
 
Kaymakam Hatice Bayar Özdemir de, “Kurum ve kuruluşlarla her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz” diyerek AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a ziyaretlerin dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel