Koçhan işe borçla başladı!

Trabzon’un Maçka ilçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, 30 Mart yerel seçimleri sonrasında görevi devir aldıktan sonra 3 aylık dönemde 1 milyon 128 bin TL borç ödeyerek hizmete başladıklarını söyledi. Görevdeki 3 ayını değerlendiren Maçka Belediye Başkanı Ko

Koçhan işe borçla başladı!

Trabzon’un Maçka ilçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, 30 Mart yerel seçimleri sonrasında görevi devir aldıktan sonra 3 aylık dönemde 1 milyon 128 bin TL borç ödeyerek hizmete başladıklarını söyledi. 

Görevdeki 3 ayını değerlendiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Yüklü borç ile görevi devir aldığımız belediyede bugüne kadar ödediğimiz yüklü borç ve bir yandan da yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. 3 aylık dönemde 1 milyon 128 bin TL borç ödedik. Bu para ile 75 mahallemize 73 tane oyun parkı yapılabilirdik. Sümela Manastırı’na teleferik yapabilirdik.

İhtiyacı olan vatandaşlarımızdan 40 ailemize ev yapılabilirdi. 1000 TL’den bin 128 öğrencimize burs verebilirdik. Daha birçok hizmeti Maçka’mıza kazandırabilirdik. Bizim tek derdimiz vatandaşlarımıza hizmettir. Yapacağımız çalışmalar ile Maçka’da farkımızı ortaya koymak için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Koçhan, ‘75 Mahalle 75 Proje’ kitapçığında yer alan projelerin startını mezarlık temizleme, her ay 1 köye 1 ev projesi, örnek konut projeleri ve Ramazan öncesi bütün camilerin temizlenmesi ile verdiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel