KKTC Kültür Bakanı Rize'de

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Canan Öztoprak, KKTC Ankara Büyükelçisi Taner Gazioğlu ve beraberlerindeki heyet bugün Rize'ye geldi. İlk olarak Rize Valisi Kasım Esen'i makamında ziyaret eden Öztoprak ve beraberindekiler daha sonra ÇAYKUR'a ait Çay Mü

KKTC Kültür Bakanı Rize'de

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Canan Öztoprak, KKTC Ankara Büyükelçisi Taner Gazioğlu ve beraberlerindeki heyet bugün Rize'ye geldi. İlk olarak Rize Valisi Kasım Esen'i makamında ziyaret eden Öztoprak ve beraberindekiler daha sonra ÇAYKUR'a ait Çay Müzesi'ni gezdi.

Bakan Öztoprak, yetkililerden çay tarımı ve çay tarımında kullanılan makineler hakkında bilgi alırken, ilk kez gördüğü çay bitkisinin de kendisini etkilediğini söyledi. Bakan ve beraberindekiler daha sonra Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'ndeki Ayder Yaylası'na gittiler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler