Kızılcık'tan şehit ailesine ziyaret

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na PKK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu er Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Şehit olan asker Ali Yasin

Kızılcık'tan şehit ailesine ziyaret

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na PKK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu er Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit olan asker Ali Yasin Erosmanoğlu'nun babası Ali Sait, annesi Nurten Erosmanoğlu'na ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Kızılcık, tüm Türkiye olarak yaşanan acıyı paylaştıklarını söyledi. Yapılan hain saldırının ülkenin birlik ve bütünlüğüne zarar veremeyeceğini ifade eden Vali Kızılcık, "Bugün tüm Türkiye olarak büyük bir acı yaşadık. Tek tesellimiz şehitlik makamının en yüksek mertebe olması ve bu mertebeye ulaşan şehitlerimizin ailelerine şefaat edecek olmalarıdır. Allah bu acıları ülkemize ve milletimize bir daha yaşatmasın.

Bu ülkenin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yılmayacağını, tam aksine ilelebet payidar olacağını ifade etmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti için hayatlarını veren şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken, milletimize sabır ve baş sağlığı diliyorum. Gerekirse bu ülkenin birlik ve bütünlüğü için hepimiz canlarımızı seve seve veririz" dedi.

Öte yandan Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık 20 yıl önce yine Hakkari'de şehit düşen asteğmen Coşkun Davulcu'nun bugün vefat eden babasının ailesini de ziyaret ederek başsağlığı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel