Kızılcık'tan Rektör Baykal'a Ziyaret

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal'a Rektörlük binasındaki makamında iade-i ziyarette bulundu.Trabzon'un, barındırdığı iki üniversite ile bir eğitim kenti olduğunu ifade eden Vali Kızılcık,

Kızılcık'tan Rektör Baykal'a Ziyaret

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal'a Rektörlük binasındaki makamında iade-i ziyarette bulundu.

Trabzon'un, barındırdığı iki üniversite ile bir eğitim kenti olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, KTÜ ile Trabzon'un gelişmesi için önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

KTÜ ile ülkenin ve bölgenin gelişmesi adına birlikte çalışacaklarını kaydeden Vali Kızılcık, "Ülkemizin köklü üniversitelerinden KTÜ ile ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi adına birlikte çalışacağız. Var olan birlikteliği daha da üst seviyelere çıkarmayı amaçlıyoruz. Yeni Rektörümüzün de üniversitemize önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Biz, bu görevlerde bölgemize ve ülkemize hizmet için bulunuyoruz" dedi.

Rektör Baykal ise, Vali Kızılcık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: "Sayın Valimiz Recep Kızılcık'ın görüşlerini paylaşmamak mümkün değil. KTÜ olarak Trabzon'umuz için her şeyi yapmaya hazırız. Valimizin bizlere sürekli destekleri oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum"

Vali Kızılcık ve Rektör Baykal ziyaretin anısına birbirlerine hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler