Kızılcık'tan Huzurevi Sakinlerine Moral

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık ile hayırsever kadınlar, Trabzon Huzurevi'ndeki bayanlarla bir araya geldi. Huzurevinde düzenli olarak gerçekleştirilen çay toplantılarına öncülük eden Bayan Kızılcık, düzenlenen etkinlik ile huzurevi

Kızılcık'tan Huzurevi Sakinlerine Moral

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık ile hayırsever kadınlar, Trabzon Huzurevi'ndeki bayanlarla bir araya geldi. 

Huzurevinde düzenli olarak gerçekleştirilen çay toplantılarına öncülük eden Bayan Kızılcık, düzenlenen etkinlik ile huzurevi sakinlerine moral verdi. Huzurevi ziyaretine Bayan Kızılcık'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk ile hayırsever kadınlar Nuray Koçer, Müge Baygın, Miray Aras, Birsen Bülbüloğlu, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muammer Durmuş katıldı. 
 
 
Hazırlanan yiyecekler Huzurevi sakinlerine bayan Kızılcık ve hayırseverler tarafından ikram edilirken, bu tablo devlet-hayırsever dayanışmasının en güzel örneğini ortaya koydu. Yemek ve çay eşliğinde huzurevinde kalan yaşlı bayanlarla sohbet eden Bayan Kızılcık, kendisini huzurevinde çok mutlu hissettiğini belirtti.  Huzurevlerini belirli aralıklarla ziyaret ettiğini ve huzurevi sakinleriyle birlikte olarak hayır dualarını almaktan dolayı mutlu olduğunun altını çizen Bayan Kızılcık, ''Trabzon'a geldiğim günden beri sizlerle bir arada olmaya çalışıyorum. Sizler benim evimdeki büyüklerim gibisiniz. Sevgili büyüklerimiz gençliklerinde bu millete, bu ülkeye, evlatlarına hizmet ettiler. Yaşlılarımızı görmek, onları sevindirmek, hayır dualarını almak bizi mutlu ediyor. Biz de onları her fırsatta ziyaret ediyoruz'' dedi.
 
Bayan Kızılcık, Huzurlu evler projesine de değinerek, "Çocuk yuvaları için hayata geçirdiğimiz sevgi evleri projemiz çok tuttu. Bu proje ile çocuklarımız sosyal yaşama daha başarılı bir şekilde adapte olabiliyorlar. Huzurevi içinde aynı proje hayata geçirilecek. Burada yaşayan insanlarımız apartman hayatını ve komşuluk ilişkilerini yaşamış olacak ve böylece kendilerini daha mutlu ve huzurlu hissetmiş olacaklar" dedi. 
 
Ziyaretten memnun kalan Huzurevi sakinleri ise bayan Kızılcık'a teşekkür ettiler. Huzurevi sakinlerinden Ayşe Mersinlioğlu, "Hanımefendi bizlere her zaman vakit ayırıyor. O bizi hiç yalnız bırakmıyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin" derken, Sevim Çetinkurt da, Kızılcık'ın sürekli kendilerini arayıp sorması karşısında duygularını gizleyemedi.
 
Makbule Uçar isimli bayan da Kızılcık'a dua ederek, "Senin bizi ziyaret etmen, bizimle ilgilenmen bizleri çok mutlu ediyor. Sakın bu şehirden gitme. Bizi sevindiriyorsun. Allah senden razı olsun" dedi. Bayan Kızılcık ve beraberindekiler ziyaretin ardından Huzurevi sakinlerine hediyelerini verdi.
 
Öte yandan Bayan Kızılcık, özel bakım ünitesinde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Huzurevinde bulunan özel bakım ünitesini de inceleyen Bayan Kızılcık burada kalan yaşlıların durumu hakkında bilgi aldı.
 
Özel Bakım Ünitesi’nde bulunan yaşlıların iyi koşullarda bakılmasından dolayı Huzurevi çalışanlarına teşekkür eden Bayan Kızılcık, “Huzurevinde bulunan büyüklerimizin iyi bir ortamda bakıldığını görmekten dolayı son derece mutluyum. Huzurevi çalışanlarımıza yaşlılarımıza iyi baktıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Özel bakım ünitesinde kalan yaşlılarla da sohbet eden Bayan Kızılcık, hastalara acil şifalar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler