Kızılcık Ulusoy'a taziyede bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’a ofisine giderek, taziye ziyaretinde bulundu.Kızılcık, geçtiğimiz günlerde vefat eden Ali Osman Ulusoy’un kardeşi işadamı Saffet Ulusoy’un vefatı ne

Kızılcık Ulusoy'a taziyede bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’a ofisine giderek, taziye ziyaretinde bulundu.

Kızılcık, geçtiğimiz günlerde vefat eden Ali Osman Ulusoy’un kardeşi işadamı Saffet Ulusoy’un vefatı nedeniyle Ulusoy ailesine başsağlığında bulundu.

İlimizin ve ülkemizin tanınan işadamlarından Saffet Ulusoy’un vefatının iş dünyası için önemli bir kayıp olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, “Ulusoy ailesi Trabzon’umuzun ve ülkemizin gelişmesinde katkıları olmuştur.

Ülkemizin tanınan simalarından Saffet Ulusoy’un hayatını kaybetmesi ilimiz ve ülkemiz iş dünyası için önemli bir kayıptır. Ulusoy ailesinin başı sağ olsun” dedi.

Vali Kızılcık, uzun süre Ali Osman Ulusoy ile sohbet ettikten sonra, İl Genel Meclisi üyelerinden Halim Kaya’yı evinde ziyaret etti.

Vali Kızılcık, geçtiğimiz günlerde Umre ziyaretinden dönen Halim Kaya ile bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel