Kızılcık Trabzonluları UYARDI

Vali Kızılcık, yaptığı yazılı açıklamada, yazın gelmesiyle birlikte herkesin tatile gittiğini, mümkün olduğu kadar denizden, havuzlardan yararlanmaya çalıştığını belirtti. Vatandaşların denizlere ve havuzlara akın ederken bazı uyarıları dikkate almaları g

Kızılcık Trabzonluları UYARDI

Vali Kızılcık, yaptığı yazılı açıklamada, yazın gelmesiyle birlikte herkesin tatile gittiğini, mümkün olduğu kadar denizden, havuzlardan yararlanmaya çalıştığını belirtti.

Vatandaşların denizlere ve havuzlara akın ederken bazı uyarıları dikkate almaları gerektiğini vurgulayan Vali Kızılcık, şöyle devam etti:

"Deniz ve havuzlara serinlemek için girecek olan hemşehrilerimin Sağlık Müdürlüğümüzün belirledikleri alanları tercih etmeleri gerekiyor. Su kazaları için alınacak tek önlem atlama noktasının yüksekliğinin ve suyun derinliğinin orantılı ve uygun olduğu kontrol edildikten sonra dalmaktır. Bu nedenle telafisi mümkün olmayacak sakatlıkların yaşanmaması için tedbirli olunması gerekiyor. "

Su kazalarının yaşanmaması için herkesi dikkatli olmaya çağıran Vali Kızılcık, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız boğulma olaylarından herkesin dersler çıkarması gerekiyor. Yüzme konusunda tecrübeli olmayan vatandaşlarımızın da denizde çok açılmamalarını ve çocukların denize girerken aile bireylerinin yanında olmalarını tavsiye ediyorum. Yaz aylarında kötü haberler duymamak için herkesin duyarlı davranarak su kazalarının önüne geçmesi gerekiyor. Serinlemek için denize girilmemesi gereken yerleri deneyen hemşehrilerimizi uyarmanın da bir vatandaşlık görevi olduğunu unutmayalım. "

Vali Kızılcık, ailelerin de çocuklarını, güvenilir olan yerlerde denize girmeleri konusunda uyarmalarını ve devamlı kontrol etmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel