Kızılcık Sürmene'de incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Sürmene’nin Çamburnu Beldesinde hayırsever işadamı Mahmut Bıçakçı tarafından yaptırılan Fazıl Oğlu Mahmut Bıçakçı Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.               Geçtiğimiz yılın Haziran ayında temeli atılan okulun in

Kızılcık Sürmene'de incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Sürmene’nin Çamburnu Beldesinde hayırsever işadamı Mahmut Bıçakçı tarafından yaptırılan Fazıl Oğlu Mahmut Bıçakçı Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.               

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında temeli atılan okulun inşaatında incelemelerde bulunan Vali Kızılcık’a Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Kaymakamı Şevket Atlı, Çamburnu Belediye Başkanı Hüseyin Alioğlu, hayırsever işadamı Mahmut Bıçakçı ile vatandaşlar eşlik etti.        
           
Trabzon’a hayırsever işadamı Mahmut Bıçakçı tarafından yapılan ortaokulun örnek bir okul olacağını kaydeden Vali Kızılcık, Trabzon olarak eğitime son derece önem verdiklerini söyledi.
           
Sürmene Çamburnu’nda hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan okulun temelinin geçen yıl atıldığını ve bu süre zarfında inşaatın bir hayli ilerlediğini belirten Vali Kızılcık, “Bu güzel eserin burada yapılmasında emeği geçen başta Bıçakçı Ailesi olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi. Yapımı süren okulda incelemelerde bulunan Vali Kızılcık ve beraberindekiler daha sonra öğrencilere kitap ve çikolata dağıttı.
               
Bin 500 m2 kapalı alan üzerine kurulan okulda 8 derslik, çok amaçlı spor salonu, anasınıfı, 3 atölye ve kantin bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler